Het team van de Kantelhoeve

Deze Kudde werkt samen en ieder onderdeel van deze kudde zorg dat wat je meebrengt aandacht kan krijgen.

Neem vandaag nog contact met ons op

pippa_edited.jpg

Pippa van de Kantelhoeve

Pippa is een zeer standvastige coach. Haar intuïtief laat haar nooit in de steek en op de juiste momenten komt ze in interactie. Ze is zeer zacht in de omgang en kan zeer doortastend zijn wanneer het moet.

Scherpe geest een perfecte timing zijn woorden die zeker bij haar passen.

Kennismaken met Pippa

fb2.PNG

Kitana van de Kantelhoeve

Deze coach kan de kwetsbaarheid en de gevoeligheden liefdevol naar de oppervlakte brengen, en deze ruimte geven. Zij zal meestal op de achtergrond in stilte werken.

Kennismaken met Kitana kan na afspraak

website14.PNG

Bo van de Kantelhoeve

Deze coach is dan wel de kleinste van de kudde, vergis je niet hij is groots op het uitdagen van je thema. Hij bezit het talent om je uit te dagen en het spanningsveld op de zoeken tussen je comfortzone en je groeipotentieel.

kennismaken met Bo

Lesley 2.jpg

Lesley Desmet begeleidt met een sterke intuïtie,ze geeft woorden aan dat wat verborgen wil blijven, ze doet dit met en liefdevolle zachtheid.
In rouw-verlies-trauma is ze specialist en via de paarden openen er deuren die noodzakelijk voor het verwerkingsproces. Lesley werkt met kinderen jongeren en volwassen vanuit een systemisch perspectief en kan onderzoeken welke impacht (vecht) scheiding heeft op de ouder-kind relatie. Tijdens het individueel begeleidingstraject kan naast het begeleiden met behulp van paarden, alternerend gewerkt worden met verschillende methodes zoals hypno en regressietherapie- voicedialogue

siegf foto.PNG

Gevormd door wat ik mee gemaakt heb en de mooie mensen die ik daar mocht ontmoeten.
Verschillende opleidingen die mij  inzicht hebben gegeven.
Met een diepe dankjewel voor I for Horse, de academie die mij leerproces in een stroomversnelling bracht. (https://iforhorse.be/)
Ook aan Ria Verlinden om de vonk van het systemische werk aan te wakkeren tot een groot vuur. (https://the7thc.be) 
Siegfried Demeulenaere begeleidt vanuit het systemisch gedachtegoed, liefdevol voor de cliënt genadeloos voor het patroon. De eerste vraag die vaak opkomt is “ waar is dit probleem een oplossing voor”
Samen op zoek gaan naar het potentieel.
Als gecertificeerd Horse reflectie coach is het een voorrecht om samen te kunnen werken met deze fantastische dieren.
Ik begeleid, observeer en stel af en toe eens lastige vragen.
Wil je onze manier van werken leren kennen?