top of page

zo 14 jul

|

Beernem

De Geboorte van je Sjammendrum !!!

Welkom bij onze workshop "De Geboorte van je Sjammendrum"! Een zeer actieve workshop waarin je de kans krijgt om je eigen drum te laten ontstaan, te verbinden met de huid en het hout

De Geboorte van je Sjammendrum !!!
De Geboorte van je Sjammendrum !!!

Tijd en locatie

14 jul 2024, 09:00 – 18:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Welkom bij onze workshop "De Geboorte van je Sjammendrum"! Een zeer actieve workshop waarin je de kans krijgt om je eigen drum te laten ontstaan, te verbinden met de huid en het hout, en uiteindelijk samen te komen om deze in te wijden.

Deze workshop biedt jou een unieke ervaring om een diep spirituele en persoonlijke connectie met je drum te creëren. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen sjammendrum te maken, op jouw manier en met jouw energie. Het is een proces van co-creatie waarbij je volledig zelf verantwoordelijk bent voor het tot stand brengen van je drum.

Tijdens deze workshop leer je niet alleen de technische aspecten van het creëren van een drum, maar ook de emotionele en spirituele betekenis ervan. Je zult ervaren hoe het verbinden van huid en hout symbolisch staat voor het verenigen van lichaam en geest. Het is een uitnodiging om diep in jezelf te duiken en je eigen creatieve energie te laten stromen.

Na het creëren van je drum, krijgt deze de tijd om zichzelf volledig te zetten. Dit is een belangrijk proces dat de drum de kans geeft om zich aan te passen aan zijn nieuwe vorm en energie. Wanneer de drum klaar is om ingewijd te worden, komen we opnieuw samen.

De inwijding van je drum is een ceremonieel moment waarbij we de spirit en kracht van de drum erkennen en eren. Het is een moment van verbinding met de drum en met elkaar als groep. Samen creëren we een ruimte van liefde en respect voor de drum, waarin we de mogelijkheid hebben om met behulp van rituelen en intenties onze eigen spirituele reis te bevorderen.

Dus kom en doe mee aan deze bijzondere workshop! Laat je creativiteit en spirituele energie stromen terwijl je je eigen sjammendrum tot leven brengt. Voel de verbinding tussen huid en hout, tussen lichaam en geest, terwijl we samen de geboorte van je drum vieren en inwijden. Het inwijden van je drum gebeurd op het vuurmoment van 10/08/2024

Hiervoor betaal je €250 alles inbegrepen 

Lunch breng je zelf mee 

Deel dit evenement

bottom of page