top of page

di 03 mei

|

Deinze

Efficiënte samenwerkingsverbanden 3 mei

WAT HOUDT MULTIDISCIPLINAIR SAMENWERKEN IN? Het uitsluitend beschikken over kennis en expertise op het eigen vakgebied volstaat tegenwoordig niet meer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Efficiënte samenwerkingsverbanden 3 mei
Efficiënte samenwerkingsverbanden 3 mei

Tijd en locatie

03 mei 2022, 10:00 – 12:00

Deinze, Kerrebroek 94, 9850 Deinze, België

Over het evenement

Efficiënte samenwerkingsverbanden 

WAT HOUDT MULTIDISCIPLINAIR SAMENWERKEN IN? 

Het uitsluitend beschikken over kennis en expertise op het eigen vakgebied volstaat tegenwoordig niet meer. De 21e eeuw professional zal zowel over een diepe inhoudelijke vakkennis moeten beschikken als ook de vaardigheden om te kunnen samenwerken met andere disciplines. 

Om hier dieper op in te gaan organiseren we een ervaringsmoment. zodat je zelf als therapeut, psycholoog, zorgverstrekker,.... kan ervaren. 

Ervaren hoe we met de paarden je cliënt mee kunnen begeleiden in zijn proces. En hoe we een waardevolle aanvulling zijn op je bestaande methodieken, en hoe ze complementair kunnen zijn in een begeleidingstraject. 

Voor deze bijzonder workshop slaan HealingHorses@Work en De kantelhoeve de spreekwoordelijke hoeven in elkaar.

Lesley Desmet begeleidt met een sterke intuïtie,ze geeft woorden aan dat wat verborgen wil blijven, ze doet dit met en liefdevolle zachtheid. In rouw-verlies-trauma is ze specialist en via de paarden openen er deuren die noodzakelijk voor het verwerkingsproces. Lesley werkt met kinderen jongeren en volwassen vanuit een systemisch perspectief en kan onderzoeken welke impacht (vecht) scheiding heeft op de ouder-kind relatie. Tijdens het individueel begeleidingstraject kan naast het begeleiden met behulp van paarden, alternerend gewerkt worden met verschillende methodes zoals hypno en regressietherapievoicedialogue. 

Siegfried Demeulenaere begeleidt vanuit het systemisch gedachtegoed, liefdevol voor de cliënt genadeloos voor het patroon. De eerste vraag die vaak opkomt is “ waar is dit probleem een oplossing voor” Samen op zoek gaan naar het potentieel. Siegfried begeleid vooral volwassen 

Alle activiteiten vinden plaats naast en tussen de paarden op de terreinen van De kantelhoeve Stevige schoenen, laarzen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden zijn aangeraden. 

Wees welkom met alles wat je meebrengt

Deel dit evenement

bottom of page