top of page

za 30 dec

|

Beernem

!!! extra vuur moment !!!

Op 30 december vindt het extra vuur moment plaats. Het is de perfecte gelegenheid om het jaar op gepaste wijze af te sluiten en je intenties voor het nieuwe jaar kracht bij te zetten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
!!! extra  vuur moment !!!
!!! extra  vuur moment !!!

Tijd en locatie

30 dec 2023, 17:00 – 20:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

!!! extra

vuur moment !!!

Op 30 december vindt het extra vuur moment plaats. Het is de perfecte gelegenheid om het jaar op gepaste wijze af te sluiten en je intenties voor het nieuwe jaar kracht bij te zetten.

Met het extra vuur moment laten we symbolisch de lasten van het afgelopen jaar los en maken we ruimte voor nieuwe energie en mogelijkheden. We verzamelen ons rondom een knisperend kampvuur, dat ons verwarmt en verbindt. Het dansende vuur herinnert ons aan de kracht en veerkracht die we bezitten.

Terwijl de vlammen omhoog likken, is het een moment om stil te staan bij de hoogtepunten en uitdagingen die we hebben ervaren. We delen onze dankbaarheid voor de mooie herinneringen en lessen die we hebben geleerd. Het extra vuur moment biedt een emotionele en spirituele ruimte waarin we alles wat we willen achterlaten, symbolisch kunnen verbranden.

Met het afsluiten van het jaar komen ook de intenties voor het nieuwe jaar naar voren. We kunnen deze avond gebruiken om bewust te bedenken welke doelen we willen bereiken en welke persoonlijke groei we wensen. We spreken onze intenties uit en delen ze met elkaar, waardoor we elkaar steunen en inspireren in deze wensen.

Na het extra vuur moment voelen we een hernieuwde energie en moed om het nieuwe jaar in te gaan. Het vuur heeft ons gezuiverd en bevrijd van zorgen en lasten. We kijken vol vertrouwen uit naar wat komen gaat en weten dat we de kracht hebben om onze intenties te realiseren.

Het extra vuur moment op 30 december is dus een bijzondere gelegenheid om het jaar af te sluiten en nieuwe intenties te stellen. Het verbindt ons met de krachten van vuur en creëert een hechte gemeenschap die elkaar steunt in de verwezenlijking van persoonlijke doelen. Laten we het vuur aanwakkeren, onze intenties uitspreken en samen het nieuwe jaar tegemoet treden.

De uitwisseling gebeurt hier onder vrije bijdrage

Deel dit evenement

bottom of page