top of page

zo 13 okt

|

Beernem

Geldopstelling

Workshop Geldopstelling: Ontdek hoe je met paardenkracht je geldstromen kunt beheren

Geldopstelling
Geldopstelling

Tijd en locatie

13 okt 2024, 09:00 – 12:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Workshop Geldopstelling: Ontdek hoe je met paardenkracht je geldstromen kunt beheren

Geld speelt een belangrijke rol in ons leven. Het kan vreugde, vrijheid en stabiliteit brengen, maar het kan ook zorgen, stress en onzekerheid veroorzaken. Veel mensen hebben een complexe relatie met geld, waarbij emoties en overtuigingen vaak een rol spelen. 

In de workshop Geldopstelling willen we je helpen om inzicht te krijgen in jouw relatie met geld en hoe je jouw geldstromen kunt beheren. Maar wat heeft dit allemaal te maken met paardenkracht? Laten we dat nader bekijken.

Paarden zijn prachtige dieren die bekend staan om hun intuïtieve vermogens. Ze kunnen subtiele signalen oppikken, non-verbale communicatie lezen en reageren op de energie om hen heen. Door middel van paardenkracht kunnen we een diepere verbinding maken met onszelf en onze omgeving.

Tijdens de workshop zullen we gebruik maken van opstellingstechnieken. Hierbij worden figuurlijke representanten ingezet om de dynamiek van jouw relatie met geld te visualiseren. De paarden fungeren als krachtige en gevoelige wezens die ons begeleiden tijdens deze oefeningen. Ze voelen onze energie en kunnen ons helpen om gevoelens en patronen te herkennen die onze relatie met geld beïnvloeden.

Door middel van de geldopstellingen krijg je inzicht in de oorsprong van bepaalde overtuigingen over geld, de invloeden vanuit je familiegeschiedenis en jouw persoonlijke perceptie. We zullen werken aan het doorbreken van belemmerende patronen en het creëren van nieuwe, positieve overtuigingen rondom geld. 

De workshop is bedoeld voor iedereen die zijn of haar relatie met geld wil verbeteren, ongeacht je leeftijd, beroep of financiële situatie. Samen met de paarden zullen we aan de slag gaan en je begeleiden om de juiste stappen te zetten in het beheren van je geldstromen.

Ben je klaar om je diepste overtuigingen over geld te onderzoeken en te transformeren? Wil je leren hoe je jouw relatie met geld in evenwicht kunt brengen en gebruik kunt maken van paardenkracht om jouw geldstromen te beheren? Schrijf je dan nu in voor de workshop Geldopstelling. Ontdek jouw persoonlijke groei en ervaar de kracht van paarden bij het verkennen en bevorderen van jouw financieel welzijn.

Voor deze workshop dien je 75 euro in te brengen 

Deel dit evenement

bottom of page