top of page

zo 21 apr

|

Beernem

In het spoor van je voorouders

De workshop "In het spoor van je voorouders" is een bijzondere gelegenheid om de relatie met je voorouders te eren en te onderzoeken waar eventuele blokkades liggen.

In het spoor van je voorouders
In het spoor van je voorouders

Tijd en locatie

21 apr 2024, 14:00 – 17:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

De workshop "In het spoor van je voorouders" is een bijzondere gelegenheid om de relatie met je voorouders te eren en te onderzoeken waar eventuele blokkades liggen. Deze workshop wordt gehouden in het bijzijn van een kudde paarden, die fungeren als de alwetende gidsen in dit proces.

In onze moderne samenleving zijn we vaak geneigd om het belang van onze voorouders te vergeten of te minimaliseren. Toch dragen zij onmiskenbaar bij aan wie we vandaag de dag zijn. Ze hebben ons niet alleen fysiek voortgebracht, maar hebben ook hun ervaringen, emoties en energie aan ons doorgegeven.

Tijdens de workshop krijgen de deelnemers de kans om op een dieper niveau contact te maken met hun voorouders. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, onder andere door middel van meditatie, rituelen en oefeningen. Het doel is om de relatie met onze voorouders te eren en te versterken, maar ook om blokkades en belemmeringen die mogelijk door hen zijn doorgegeven te onderzoeken.

Het bijzondere van deze workshop is de aanwezigheid van de kudde paarden. Paarden zijn van oudsher al verbonden met de mens en beschikken over een unieke energetische wijsheid. Ze staan als het ware in direct contact met het alwetende veld en kunnen ons helpen bij het verkrijgen van inzichten en het loslaten van blokkades.

Het samen zijn met de kudde paarden helpt deelnemers om in het hier en nu te zijn en om open te staan voor de boodschappen en signalen van de voorouders. De paarden fungeren als spiegels voor onze eigen emoties, maar kunnen ook een veilige en helende ruimte bieden waarin we kunnen werken aan genezing en transformatie.

Door de relatie met onze voorouders te eren en eventuele blokkades te onderzoeken, kunnen we een dieper begrip en acceptatie creëren voor wie we zijn en waar we vandaan komen. Dit kan ons helpen om oude patronen en overtuigingen los te laten en ons open te stellen voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden.

De workshop "In het spoor van je voorouders" is een unieke kans om op een diepgaande manier verbinding te maken met ons verleden. Door het eren en onderzoeken van onze voorouders kunnen we meer inzicht krijgen in onszelf en ons potentieel ten volle benutten. De aanwezige paarden begeleiden ons hierin op een liefdevolle en krachtige manier.

We starten om 14 uur en ronden af om 17 uur 

de uitwisseling hiervoor bedraagt €75

Deel dit evenement

bottom of page