top of page

zo 13 mrt

|

Nevele

Kennismaking@ De kantelhoeve 13/03/22

Als vader, echtgenoot en ondernemer….. ben ik met verschillende zaken geconfronteerd geweest die mij gevormd hebben tot wie ik vandaag ben. Op deze reis zijn er ook verschillende mensen geweest die als wegwijzers, mij inzichten en ‘Aha-momenten’ gedeeld hebben.

Kennismaking@ De kantelhoeve 13/03/22
Kennismaking@ De kantelhoeve 13/03/22

Tijd en locatie

13 mrt 2022, 13:00 – 15:00

Nevele, Kerrebroek 94, 9850 Nevele, België

Over het evenement

Hey hallo,

Als  vader, echtgenoot en ondernemer….. ben ik met verschillende zaken geconfronteerd geweest die mij gevormd hebben tot wie ik vandaag ben. Op deze reis zijn er ook verschillende mensen geweest die als wegwijzers, mij inzichten en ‘Aha-momenten’ gedeeld hebben.

Ook merkte ik dat er nog zoveel mensen zijn die hier nood aan hebben en niet altijd de weg vinden naar begeleiding, deels omdat hier nog een taboe op ligt, of gewoon omdat ze niet weten dat dit bestaat. Hierdoor benutten ze niet hun volle potentieel, dit op vlak van privé als zeker ook op professioneel vlak.

In het licht van deze gewaarwording is De Kantelhoeve ontstaan. Het kantelmoment komt op het moment dat je inziet welke houding je aanneemt ten opzichte van een gebeurtenis.

Met dat inzicht kan je bewuster de keuze maken die jou energie geeft ipv dat het jou energie kost.

Vanuit het systemische werk, die zijn wortels heeft in de zulu cultuur uit Zuid-Afrika en later naar het westen werd gebracht door Bert Hellinger “Hij woonde 18 jaar in Kwazulu Natal in Zuid Afrika en was daar schoolhooft. Door de samenkomst van zijn christelijke achtergrond en de Zulu-cultuur is deze unieke werkwijze tot stand gekomen.”

Is het gedachtegoed van de Kantelhoeve geïnspireerd.

Dit wordt verder ondersteund met de wijsheid van de kudde. De paarden brengen interventies vanuit het het lege midden waar zij voortdurend toegang toe hebben, De interventies noemen we liefdevol genadeloos, liefdevol voor de persoon genadeloos voor een verstrikking of dynamiek.

Daarom zijn deze kennismaking momenten….

Je kan onze manier van werken leren kennen, voelen of je daar comfortabel bij voelt…

Alles activiteiten gaan door naast het paard,

We nodigen je graag uit…

De investering die dit van je vraagt is 25 euro

Je ontvangt een voucher twv 25€ 

Groetjes Team De kantelhoeve 

Deel dit evenement

bottom of page