top of page

zo 22 mei

|

Deinze

!!! KLANKEN UIT DE KUDDE !!! TRY OUT!!!

Ervaar de klank van jezelf en de paarden middels een sjamanendrum of klankschaal. Een unieke workshop waarin je contact maakt met de paarden en de klanken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
!!! KLANKEN UIT DE KUDDE !!! TRY OUT!!!
!!! KLANKEN UIT DE KUDDE !!! TRY OUT!!!

Tijd en locatie

22 mei 2022 14:00 – 17:00

Deinze, Kerrebroek 94, 9850 Deinze, België

Over het evenement

KLANKEN UIT DE KUDDE 

Ervaar de klank van jezelf en de paarden middels een sjamanendrum of klankschaal. Een unieke workshop waarin je contact maakt met de paarden  en de klanken. Tijdens deze workshop  laat je je meenemen op de trillingen van het geluid en de paarden reageren op deze klanken. Deze workshop wordt gegeven door Myriam Vuylsteke en Siegfried Demeulenaere. Myriam geeft workshops met klanken en energie. De muziek en de instrumenten  maken spiritualiteit op een aardse manier toegankelijk voor een breed publiek. Siegfried begeleidt je met de paarden. Er ontstaat een verdiepende verbinding tussen jou en het paarden je familiesysteem.

Wanneer je aankomt starten we de ontmoeting in een cirkel. We checken even in in ons lichaam en de plek waar we zijn. Myriam neemt je mee op de tonen van de native flute,een sjamanendrum of klankschaal. Daarna leggen we de instrumenten even opzij, want je mag de paarden ontmoeten. Je maakt contact met hun zonder verbale communicatie, waardoor je elkaar op een diepere laag ontmoet.Door middel van een opstelling ontmoetten we het  familiesysteem en gaan we de voorouders eren. Daarna gaan we het geheel verbinden. Jij, de klanken én de paarden. Het moment waar alles samenkomt.

Wil je hier wat meer uitleg over 

Bij Myriam

myriamvuylsteke@telenet.be

0485278732 

adres Stoktevijver 6, Zomergem ( Lievegem)

Bij Siegfried

siegfried.demeulenaere@live.be

0492778183

adres Kerrebroek 94 , Nevele ( Deinze)

Kruidenthee, water, vers fruit en versnaperingen zijn aanwezig

Deze workshop vraag van jou een inbreng van €125

voor deze try out wordt er 50%  in mindering gebracht

wat dus neerkomt op € 62,5

voel maar even na of je hiermee verbinding voelt

Zielen groet 

Myriam en Siegfried 

Deel dit evenement

bottom of page