top of page

za 01 jun

|

Beernem

Mijn Bedrijf - Mijn Familie Systeem en Ik!

Ontsporen? Ontdek samen met ons de geheimen van jouw familie systeem bij Mijn Bedrijf - Mijn Familie Systeem en Ik!

Mijn Bedrijf - Mijn Familie Systeem en Ik!
Mijn Bedrijf - Mijn Familie Systeem en Ik!

Tijd en locatie

01 jun 2024, 14:00 – 17:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Ontsporen?

Ontdek samen met ons de geheimen van jouw familiesysteem bij Mijn Bedrijf - Mijn Familiesysteem en Ik!

Ben je benieuwd naar wat er echt speelt binnen jouw familie? Voel je regelmatig druk en spanning, maar weet je niet waar het vandaan komt? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Tijdens Mijn Bedrijf - Mijn Familiesysteem en Ik, duiken we diep in de verborgen dynamieken van jouw familie. Samen met andere deelnemers en onder begeleiding van ervaren professionals, ontdek je wat er zich precies afspeelt en welke invloed dit heeft op jouw leven en je bedrijf.

Onze workshop richt zich op het vinden van de oorzaak van de druk die je ervaart. We onderzoeken de scheuringen en brengen ze aan het licht, zodat je precies kunt zien waar en waarom de dingen ontsporen. Door dit inzicht kun je bewuste keuzes maken om dit patroon te doorbreken en de balans te herstellen.

Wat maakt deze workshop uniek is dat we het verband leggen tussen jouw familie en jouw bedrijf. Dit betekent dat we niet alleen naar individuele patronen kijken, maar ook naar de impact ervan op jouw professionele leven. Want laten we eerlijk zijn, de scheiding tussen werk en privé is vaak dunner dan we denken.

Mijn Bedrijf - Mijn Familie Systeem en Ik biedt een veilige omgeving waarin je kunt delen, leren en groeien. Samen met gelijkgestemden ga je op ontdekkingsreis en krijg je handvatten aangereikt om jouw familie systeem te begrijpen en te helen. De kracht van dit programma zit in de verbinding, zowel met jezelf als met anderen.

Dus, als jij klaar bent om te begrijpen waar de druk en scheuring in jouw leven vandaan komt, en als je bereid bent om te werken aan het herstellen van jouw balans, dan is Mijn Bedrijf - Mijn Familiesysteem en Ik de workshop voor jou. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de ware kracht van jouw familiesysteem!

Deze workshop is in twee delen…

Na de eerste dag krijg je huiswerk mee…

Wanneer we opnieuw samenkomen evalueren we de voorbije periode.

Wat je moet weten:

Dag 1: 01/06/2024 van 14 uur tot 17 uur

Dag 2: 16/11/2024 van 09 uur tot 12 uur

prijs € 150

Deel dit evenement

bottom of page