top of page

za 09 mrt

|

Beernem

Open vuurmoment !!!

Open vuurmomenten! Deze unieke gelegenheid biedt je de mogelijkheid om op een magische manier met anderen in contact te komen en te verbinden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open vuurmoment !!!
Open vuurmoment !!!

Tijd en locatie

6 andere datums

09 mrt 2024, 19:00 – 21:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Bij de open vuurmomenten creëren we een gezellige vuurplaats waar iedereen welkom is. De warmte en het knisperende geluid van het vuur zorgen voor een ontspannen en rustgevende sfeer. Dit is dé plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf onder te dompelen in een moment van bezinning.

Tijdens deze momenten is er geen vast programma of strakke structuur. Het idee achter de open vuurmomenten is dat iedereen vrij is om naar eigen behoefte deel te nemen of gewoon te genieten van de aanwezigheid van anderen. Misschien wil je samen met anderen herinneringen ophalen, persoonlijke verhalen delen, of gewoon genieten van elkaars gezelschap in stilte. Alles is mogelijk, zolang het respectvol gebeurt.

We geloven sterk dat het delen van ervaringen rondom het vuur een krachtig middel is om verbinding tot stand te brengen. Het vuur symboliseert immers niet alleen warmte en gezelligheid, maar ook eenheid en samenhorigheid. Het spreekt tot onze oerinstincten en nodigt ons uit om onze zorgen en gedachten te delen, om in het moment te leven en om diepgaande connecties te creëren.

De open vuurmomenten op de Kantelhoeve zorgen ervoor dat je even kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en jezelf kunt onderdompelen in een sfeer van rust, reflectie en verbinding. Ben je op zoek naar een moment om tot jezelf te komen of om nieuwe mensen te ontmoeten in een open en informele setting? Kom dan zeker langs en neem deel aan onze open vuurmomenten.

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en samen te genieten van dit unieke evenement vol warmte, verbinding en betekenis.

We hanteren een vrije bijdrage: iets voor het vuur, de plaats, de paarden....

Liever in geld? dat kan in de vrije bijdrage pot... 

Met vriendelijke groet,

Het team van de Kantelhoeve

Deel dit evenement

bottom of page