top of page

zo 05 mei

|

Beernem

relatie opstelling

In de workshop relatie opstelling worden diverse aspecten van relaties onder de loep genomen. Of het nu gaat om intieme relaties, liefdesrelaties, vriendschappen of werkrelaties

relatie opstelling
relatie opstelling

Tijd en locatie

05 mei 2024, 14:00 – 17:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

In de workshop relatie opstelling worden diverse aspecten van relaties onder de loep genomen. Of het nu gaat om intieme relaties, liefdesrelaties, vriendschappen of werkrelaties, soms kan er druk ontstaan die ongemakkelijk aanvoelt. Misschien verlang je wel naar een bepaalde relatie die maar niet lijkt te ontstaan. Wat het geval ook is, samen met de paarden gaan we op ontdekkingsreis en kijken we naar wat er (h)erkenning nodig heeft.

Paarden hebben de prachtige eigenschap om intuïtief aan te voelen wat er in ons speelt. Ze reflecteren onze emoties en helpen ons om te ontdekken wat er werkelijk in onze relaties omgaat. Door middel van opstellingen, waarbij representanten voor belangrijke personen of elementen uit de relatie worden ingezet, krijgen we inzicht in de dynamiek van de betreffende relatie.

Tijdens de workshop wordt er gewerkt met specifieke vraagstukken en thema’s die voor jou van belang zijn. Misschien is er sprake van onbegrip of conflicten in je huidige relaties. Of voel je een diep verlangen naar een liefdespartner, een betere vriendschap of een bevredigende werkrelatie. Met behulp van de paarden verkennen we deze uitdagingen en zoeken we naar mogelijke oplossingen.

Bij een relatie opstelling is het belangrijk om open te staan voor wat er naar boven komt. De paarden fungeren als spiegel en kunnen ons voorzien van waardevolle inzichten. Door te kijken naar de onderlinge verhoudingen, patronen en dynamieken, kunnen we stappen zetten naar meer verbinding en harmonie.

Misschien ontdek je wel dat er onbewuste overtuigingen of blokkades zijn die een gezonde relatie in de weg staan. Of je komt tot het besef dat er oude pijn of onverwerkte emoties meespelen in je huidige relaties. Door dit inzicht te verkrijgen, kun je bewuste keuzes maken om betere relaties op te bouwen of bestaande relaties te verbeteren.

De workshop relatie opstelling biedt een veilige en respectvolle omgeving, waarin je de ruimte krijgt om je kwetsbaar op te stellen. Samen met de paarden en de begeleider ga je op een ontdekkingsreis naar jezelf en je relaties. Je krijgt handvatten en inzichten die je kunnen helpen om te groeien op relationeel vlak.

Dus, als je druk voelt in je huidige relaties of als je verlangt naar een bepaalde relatie die maar niet lijkt te verschijnen, is de workshop relatie opstelling wellicht iets voor jou. Ga samen met de paarden op onderzoek uit en ontdek wat (h)erkenning nodig heeft om jouw relaties te transformeren.

inbreng is 75 euro

Deel dit evenement

bottom of page