top of page

zo 15 sep

|

Beernem

"Ritme van de Kudde: Naar Totale Ontspanning"!

Welkom bij de workshop "Ritme van de Kudde: Naar Totale Ontspanning"! Tijdens deze unieke ervaring nemen we je mee op een reis van ontspanning, verbinding en innerlijke rust.

"Ritme van de Kudde: Naar Totale Ontspanning"!
"Ritme van de Kudde: Naar Totale Ontspanning"!

Tijd en locatie

2 andere datums

15 sep 2024, 14:00 – 16:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Welkom bij de workshop "Ritme van de Kudde: Naar Totale Ontspanning"! Tijdens deze unieke ervaring nemen we je mee op een reis van ontspanning, verbinding en innerlijke rust. 

Stel je voor: je ligt comfortabel in een hangmat, omringd door de prachtige natuur. De zon schijnt door de bladeren van de bomen en de zachte bries streelt je gezicht. Terwijl je geniet van de rust en stilte, worden de klanken van sjamanen drums zachtjes hoorbaar in de verte. 

Terwijl de ritmische melodieën je betoveren, zie je de paarden in vrijheid tussen ons lopen. Ze bewegen in harmonie met elkaar, als een prachtige kudde. Hun elegante tred en vrije geest brengen je in contact met je eigen innerlijke vrijheid.

De sjamanen drums brengen je steeds dieper in een staat van ontspanning en overgave. Je voelt de spanning in je lichaam wegvloeien terwijl je je volledig overgeeft aan het ritme. De klanken van de drums werken als een medicijn voor je ziel, genezend en transformerend.

Terwijl je ligt in de hangmat, in complete overgave aan het ritme en de klanken, voel je een diepe verbondenheid met de kudde. De paarden voelen jouw aanwezigheid en komen nieuwsgierig dichterbij. Ze stralen een serene energie uit, die je vult met vrede en innerlijke rust. 

Deze workshop is een unieke gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf volledig onder te dompelen in een wereld van rust en harmonie. Laat de klanken van de sjamanen drums en de aanwezigheid van de paarden je begeleiden op een innerlijke reis, waarin je de stress en zorgen van alledag loslaat en de diepe connectie met jezelf herstelt.

Na afloop van de workshop zul je je vernieuwd en verjongd voelen, in balans met jezelf en de wereld om je heen. De ervaring van het ritme van de kudde en de ontspanning in de hangmat zal nog lang in je doorwerken en je herinneren aan de wonderlijke kracht van harmonie en verbinding.

Dus kom en laat je meevoeren door de klanken van de sjamanen drums, terwijl de paarden vrijheid ervaren en wij tot totale ontspanning komen. Wees voorbereid op een unieke en transformerende ervaring die je nog lang bij zal blijven.

We starten om 14 uur en ronden af om 16 uur

Deze workshop gaat door op volgende data

14/04/2024

19/05/2024

09/06/2024

14/07/2024

11/08/2024

15/09/2024

13/10/2024

De uitwisseling hiervoor is 25 euro per workshop

Deel dit evenement

bottom of page