top of page

za 26 okt

|

Beernem

Samhain vuur

Op een mooie herfstavond verzamelen we bij de kantelhoeve rond het knisperende vuur. Het is tijd om de overgang naar de donkere helft van het jaar te vieren, het is tijd voor Samhain.

Samhain vuur
Samhain vuur

Tijd en locatie

26 okt 2024, 17:00 – 20:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Op een mooie herfstavond verzamelen we bij de kantelhoeve rond het knisperende vuur. Het is tijd om de overgang naar de donkere helft van het jaar te vieren, het is tijd voor Samhain. De sluier tussen onze wereld en de spirituele wereld is dun en we kunnen de energieën voelen dansen rondom ons.

We nodigen iedereen uit om te delen, om te luisteren en om te genieten van de warmte en het licht van het vuur. Het vuur dat ons verbindt en ons verlicht in deze duistere tijd. Laten we ons openstellen voor de magie van het moment en de kracht van de natuur om ons heen.

Voel je vrij om een stukje hout op het vuur te leggen, om een bijdrage te leveren aan de energieën die hier samenkomen. Maar onthoud, het is niet verplicht. Het belangrijkste is dat we samen zijn en genieten van deze speciale avond.

Dus kom en laat je zorgen en angsten achter bij het vuur. Laat je meeslepen door de magie van Samhain op de kantelhoeve. Welkom, welkom bij het vuur.

Bij de Kantelhoeve geloven we in het principe van vrije bijdrage. Of je nu wilt bijdragen aan de plaats, het vuur of de paarden, het staat helemaal vrij. Je kunt ervoor kiezen om geld in de vrije bijdrage pot te doen, maar het is geen verplichting. We willen vooral dat iedereen zich welkom voelt en kan genieten van deze bijzondere momenten.

Deel dit evenement

bottom of page