top of page

za 12 nov

|

De Kantelhoeve

Systemische opstelling mensen en paarden

De stuwende kracht van familiebanden in je partnerrelatie, ouder-kind relatie, in relatie tot je werk of andere systemen Dit is een open opstelling voor iedereen die wil onderzoeken welke dynamieken er spelen in haar of zijn familie van herkomst, huidige gezin of werksysteem.

Deze Sessie is volgeboekt
check voor een ander moment
Systemische opstelling mensen en paarden
Systemische opstelling mensen en paarden

Tijd en locatie

12 nov 2022, 10:00 – 17:00

De Kantelhoeve , Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Hey hallo,

De stuwende kracht van familiebanden in je partnerrelatie, ouder-kind relatie, in relatie tot je

werk of andere systemen

Dit is een open opstelling voor iedereen die wil onderzoeken welke dynamieken er spelen in haar of zijn familie van herkomst, huidige gezin of werksysteem.

De methode van Bert Hellinger “Hij woonde 18 jaar in Kwazulu Natal in Zuid Afrika en was daar schoolhooft. Door de samenkomst van zijn christelijke achtergrond en de Zulu-cultuur is deze unieke werkwijze tot stand gekomen."

is een helende werkwijze waardoor mededogen en respect zich kunnen ontvouwen. Zo wordt evolutie mogelijk in je eigen persoonlijke ontwikkeling en draagkracht. Dit wordt verder ondersteund met de wijsheid van de kudde. De paarden brengen interventies vanuit het het lege midden waar zij voortdurend toegang toe hebben, De interventies noemen we liefdevol genadeloos, liefdevol voor de persoon genadeloos voor een verstrikking of dynamiek.

Opstellingen kunnen als focus je eigen individuele ontwikkeling hebben, alsook je loopbaan of de organisatie waaraan je verbonden bent.

Als je zelf een constellatie (opstelling) wenst heb je op deze dag de gelegenheid om te onderzoeken welke familiebanden van invloed zijn op jouw denken en doen.

Het inzicht dat deze methode aanreikt is een fundamentele ommekeer in hoe je kijkt naar je familie – je voorouders.

De sturende krachten die de onderstroom vormen in hoe wij relaties aangaan worden zichtbaar gemaakt in een opstelling – een familieconstellatie.

Als participant ben je getuige van het aan de oppervlakte brengen van de diepe liefde die mensen binnen een familiesysteem met elkaar verbindt. Ook kan je uitgenodigde  worden als representant in de huid van een familielid van een ander te kruipen. In die functie ervaar je de diepe zielsverbondenheid van familiesystemen aan den lijve.

Er is een onderscheid tussen deelnemers die een opstelling wensen en zij die als participant willen deelnemen. Het is ten zeerste aan te bevelen om eerst als participant deel te nemen alvorens je eigen opstelling vraag in te brengen. Dit wordt besproken en toegelicht bij inschrijving. Er zijn een beperkt aantal opstellingen mogelijk per workshop.

Alle activiteiten gaan door 'naast' het paard en met oog voor de veiligheid van iedereen.

Heb je het gevoel dat zo'n paard wel wat spannend is... laat dat dan een uitnodiging zijn om te zien wat er wil ontstaan.

Je bent welkom met alles wat je meebrengt.

Warme drank, frisdrank, water, vers fruit en versnaperingen zijn voorzien.

Je voorziet best kledij die vuil mag worden en dichte schoenen of laarzen.

We starten om 10 uur en ronden af om 17 uur.

Kostprijs:

€125 als vraag inbrenger

€75 als participant

Voel je vrij om iedere vraag te stellen die gesteld dient te worden.

Deel dit evenement

bottom of page