top of page

za 08 jun

|

Beernem

Systemische opstelling mensen en paarden!

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de stuwende kracht van familiebanden in verschillende relaties, zoals partnerrelaties, ouder-kind relaties en werkgerelateerde systemen. We nodigen iedereen uit die wil onderzoeken welke dynamieken er spelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Systemische opstelling mensen en paarden!
Systemische opstelling mensen en paarden!

Tijd en locatie

5 andere datums

08 jun 2024, 14:00 – 17:00

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Systemische opstelling mensen en paarden!

Bedankt voor je interesse in onze workshop "Systemische opstelling met mensen en paarden"!

Tijdens deze workshop  gaan we dieper in op de stuwende kracht van familiebanden in verschillende relaties, zoals partnerrelaties, ouder-kind relaties en werkgerelateerde systemen. We nodigen iedereen uit die wil onderzoeken welke dynamieken er spelen in hun familie van herkomst, huidige gezin of werksysteem.

Tijdens onze opstellingen, die we liefdevol genadeloos noemen, krijg je de kans om inzicht te krijgen in de verstrikkingen en dynamieken die jouw denken en doen beïnvloeden. We geloven dat dit inzicht een fundamentele verandering teweeg kan brengen in hoe je naar je familie en voorouders kijkt, en hoe dit jouw relaties en loopbaan beïnvloedt.

Als deelnemer zul je getuige zijn van het aan de oppervlakte brengen van de diepe liefde die mensen met elkaar verbindt binnen een familiesysteem. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat je gevraagd wordt om als representant op te treden en in de huid van een familielid van iemand anders te kruipen. Op deze manier ervaar je de diepe zielsverbondenheid van familiesystemen zelf.

Niet getreurd als je het idee van een paard wat spannend vindt. We willen juist dat dit een uitnodiging is om te ontdekken wat er wil ontstaan. Veiligheid staat voorop en alle activiteiten vinden plaats naast het paard.

Tijdens de workshop worden warme dranken, frisdranken, water, vers fruit en versnaperingen voorzien. Denk er ook aan om kledij te dragen die vuil mag worden en dichte schoenen of laarzen.

Deze workshop begint om 14 uur en eindigt om 17 uur.

De kostprijs bedraagt €75. Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt.

We hopen je te mogen verwelkomen met alles wat je meebrengt!

Met vriendelijke groeten,

Team De kantelhoeve

Deel dit evenement

bottom of page