top of page

za 04 jun

|

Deinze

WANNEER LIEFDE DE WEG IS KWIJT GERAAKT

Rouw is als het ware zoals liefde die de weg kwijt is…. Als rouw, rauw is… en verlies je hart tekent.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
WANNEER LIEFDE DE WEG IS KWIJT GERAAKT
WANNEER LIEFDE DE WEG IS KWIJT GERAAKT

Tijd en locatie

04 jun 2022, 10:00 – 13:00

Deinze, Kerrebroek 94, 9850 Deinze, België

Over het evenement

Rouw is als het ware zoals liefde die de weg kwijt is…. Als rouw, rauw is… en verlies je hart tekent. Na een verlies (overlijden, verlies van een (ongeboren) kind, scheiding,verlies van gezondheid, verlies van de hoop op een kind, contactverlies met kinderen, kinderen die contactverlies hebben met ouders door bijv. scheiding of dementie, levensverlies, ontslag, etc.) is er sprake van een rouwproces. Iedereen verwerkt een verlies op zijn eigen unieke manier. Daar is geen goed of fout aan. Soms is het verdriet te groot en kan je het niet langer meer alleen dragen… Rouw hoeft niet langer rauw te smaken…en je hoeft het niet langer alleen mee te dragen. Wij als begeleider en de kudde paarden kunnen je ondersteunen bij het dragen en plaatsen van je liefde die verdwaalt is (= gestolde rouw). Hierbij zou ik de nadruk leggen op doelgroepen die nog te vaak niet gezien en gehoord worden in hun verlies en dikwijls ook niet ten volle beseffen dat dit een rouwproces is.

Voor deze bijzonder workshop slaan HealingHorses@Work en De kantelhoeve de spreekwoordelijke hoeven in elkaar. 

Lesley Desmet begeleidt met een sterke intuïtie,ze geeft woorden aan dat wat verborgen wil blijven, ze doet dit met en liefdevolle zachtheid. In rouw-verlies-trauma is ze specialist en via de paarden openen er deuren die noodzakelijk voor het verwerkingsproces. Lesley werkt met kinderen jongeren en volwassen vanuit een systemisch perspectief en kan onderzoeken welke impacht (vecht) scheiding heeft op de ouder-kind relatie. Tijdens het individueel begeleidingstraject kan naast het begeleiden met behulp van paarden, alternerend gewerkt worden met verschillende methodes zoals hypno en regressietherapievoicedialogue. 

Siegfried Demeulenaere begeleidt vanuit het systemisch gedachtegoed, liefdevol voor de cliënt genadeloos voor het patroon. De eerste vraag die vaak opkomt is “ waar is dit probleem een oplossing voor” Samen op zoek gaan naar het potentieel. Siegfried begeleid vooral volwassen 

Alle activiteiten vinden plaats naast en tussen de paarden op de terreinen van De kantelhoeve 

Stevige schoenen, laarzen en kledij aangepast aan de weersomstandigheden zijn aangeraden. 

Wees welkom met alles wat je meebrengt.

De investering.die dit van je vraagt is €95

Deel dit evenement

bottom of page